Organizē „Pieredzes dienu” bērnu namā un saņem ekskluzīvu fotoalbumu!

Vislatvijas kampaņas „Taureņa Efekts” ietvaros bērnu namā „Apīte” tika organizēta „Pieredzes diena”. Par savām profesijām un dzīves pozīciju pastāstīja tādi viesi kā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieka vietnieks Māris Ziemelis, stiliste un dizainere Natālija Jansone, kurjera pasta DPD Latvija valdes priekšsēdētāja Jūlija Moreva, kā arī citi. Visi „Pieredzes dienas” viesi pateicībā no organizatoriem saņēma ekskluzīvus fotoalbumus, kurus speciāli akcijai izveidoja fotogrāfs Māris Kiseļovs (www.marimoart.lv). Albumu saņems arī tie, kas paši organizēs „Pieredzes dienu” jebkurā Latvijas bērnu namā vai piedalīsies kampaņas „Taureņa Efekts” pasākumos.

Lai palīdzētu bērnu namu audzēkņiem atrast savu vietu sabiedrībā, kad viņi kļūst pilngadīgi, kampaņas „Taureņa Efekts” ietvaros tiek organizētas „Pieredzes dienas” - pasākumi, kad cilvēki ar dažādām aizraušanām, profesijām un likteņa stāstiem aizbrauc uz bērnu namiem, lai dalītos ar to audzēkņiem savā pieredzē. Visi, kas organizēs „Pieredzes dienas” jebkurā Latvijas bērnu namā un atsūtīs to īsu aprakstu un fotogrāfijas uz
olga@olsen.lv, pateicībā par to no kampaņas „Taureņa Efekts” organizatoriem saņems fotoalbumu ar tā autora autogrāfu. Visi interesenti var arī pieteikties tuvākām „Pieredzes dienām” lapā www.lipc.lv sadaļā “PieredzesDienas”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий