Starptautiskajā lidostā “Rīga” un restorānā „Lido” notiks “Pieredzes diena”


Vislatvijas kampaņas “Taureņa Efekts” ietvaros, šī gada 12. martā plkst. 14:00 starptautiskajā lidostā “Rīga” un 16:15 ēdināšanas kompleksā „Lido” (t.c. „Spice”) notiks “Pieredzes diena”. Bērniem būs iespēja iepazīties ar aviācijas pasauli un iejusties lidostas darbinieku lomā, kā arī iepazīties ar ēdināšanas servisa un ražošanas darbu restorānā „Lido”.

„Starptautiskās lidostas “Rīga” darbinieki iepazīstinās bērnus ar lidostu un tās piedāvātajiem pakalpojumiem. Tā kā lidosta ir liels uzņēmums amati šeit ir dažādi un daudzveidīgi - bērni varēs iepazīties gan ar informācijas, gan biļešu servisa, gan reģistrācijas aģenta darbu. Audzēkņiem būs iespēja satikties ar aviodrošības inspektoriem, kuri atbild par aviācijas drošību un pašiem iziet drošības kontroli, kā arī iepazīties ar amatiem, kas saistīti ar lidmašīnu apkalpošanu. Noslēgumā bērni iepazīsies ar ugunsdzēsības un krīzes vadības nodaļu, kas audzēkņiem varētu šķist interesanti, jo lidostai ir sava ugunsdzēsēju komanda un tehnika uguns negadījumu novēršanai”, pastāstīja VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" Preses sekretārs Mārtiņš Langrāts.

SIA LIDO ēdināšanas uzņēmuma darbinieki iepazīstinās bērnus ar ēdienu pagatavošanu, sākot ar produktu pieņemšanu no piegādātājiem, beidzot ar ēdienu pasniegšanas tradīcijām klientiem. Pēc padarītajiem darbiņiem,  LIDO šefpavārs pacienās bērnus ar gardu LIDO maltīti.

Lai apmeklētu “Pieredzes dienu” starptautiskajā lidostā “Rīga” un restorānā „Lido”, bērniem jābūt vecākiem par 15 gadiem. Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc iepriekšēja reģistrācija ir obligāta: lūdzam reģistrēties pa telefonu 26790525 vai pa e-pastu anna@olsen.lv.

Комментариев нет:

Отправить комментарий