Kārtējā „Pieredzes diena” palīdzēja bērniem uzzināt savu psiholoģisko portretu

Vislatvijas kampaņas „Taureņa efekts” ietvaros augusta beigās noritēja kārtēja „Pieredzes diena”, kuru organizē Latvijas Interneta pētniecības centrs (LIPC), aicinot dažādu profesiju pārstāvjus dalīties savā pieredzē un prasmēs ar bērnu namu audzēkņiem. Šoreiz Rīgas pašvaldības bērnu nama "Ziemeļi" audzēkņi iepazinās ar vairāk kā 15 dalībnieku pieredzi un viņu darba un dzīves gaitām, kā arī noskaidroja savu psiholoģisko portretu.

Lai palīdzētu bērnu namu audzēkņiem atrast savu vietu sabiedrībā, kad viņi kļūst pilngadīgi, LIPC (www.lipc.lv) organizē „Pieredzes dienas”, interneta kopienās meklējot cilvēkus, kuriem ir interesants hobijs vai profesija un kuri ir gatavi atbraukt un pastāstīt par to bērnu namu audzēkņiem, kā arī iemācīt viņiem vērtīgas prasmes.

Milzīgs paldies visiem, kas atsaucās uz aicinājumu iesaistīties šajā pasākumā! „Pieredzes dienas” tiks organizētas arī turpmāk un visi ir aicināti tajās piedalīties! Lūgums visiem interesentiem reģistrācijai iepriekš atsūtīt pieteikumu uz adresi jurijs@lipc.lv vai zvanīt pa tālruni 29720614 (Jurijs)!

Комментариев нет:

Отправить комментарий