DPD Kurjera diena bērniem


Šī gada 7.jūlijā labdarības akcijas „Taureņa efekts” ietvaros kurjerpasts DPD Latvija organizēja pasākumu „Kurjera diena bērniem”, kura mērķis bija informēt 15-16 gadus vecus pusaudžus par karjeras veidošanas iespējām loģistikas nozarē.

Pasākuma dalībnieki bija bērni no trim Rīgas bērnu namiem „Apīte”, „Marsa gatve” un „Māras centrs”. Tā ietvaros viņi iepazinās ar DPD Latvija valdes priekšsēdētāju Jūliju Morevu, kura pastāstīja viņiem par loģistikas attīstību Latvijā un Eiropā, kā arī par uzņēmuma darbības veidiem un specifiku. Pēc ievada sarunas bērniem bija iespēja apmeklēt sūtījumu apstrādes terminālu un apskatīt visus sūtījumu apstrādes procesus. Nākamās trīs stundas bērni pavadīja jau „kurjeru palīgu” lomās un palīdzēja DPD kurjeriem Rīgā piegādāt pakas saņēmējiem tieši rokās.

„Šie pusaudži tuvojas tai vecuma robežai, kad viņiem būs jāizlemj par labu kādai no tūkstošiem pasaulē svarīgām un pieprasītām profesijām. Diemžēl viņu zināšanas par pastāvošam karjeras iespējām ir samērā mazas. Pasākuma mērķis bija parādīt bērniem vienu no izvēles iespējām. Par speciālistiem nepiedzimst, par tādiem kļūst pateicoties mācībām un smagam darbam, taču lai šādi speciālisti izaugtu nākotnē, viņi ir jāinformē par karjeras izvēles iespējām jau šodien.” – pasākumu komentē DPD Latvija valdes priekšsēdētāja Jūlija Moreva.

Atliek tikai piebilst, ka bērni palika apmierināti un viņu audzinātājas visnotaļ pozitīvi atsaucās par pasākumu, kā arī labprāt izskatītu citus ielūgumus. Vēlaties redzēt speciālistus savā darbības sfērā arī rīt? Tad aizdomājieties par to šodien.

Комментариев нет:

Отправить комментарий